O Nama

Mi smo strastveni tim iz Dubrovnika koji stoji iza proizvoda Tap to Share - Digitalna Vizitka. Naša misija je jednostavna: želimo unaprijediti način na koji ljudi razmjenjuju kontaktne informacije i grade poslovne odnose.

S Tap to Share digitalnom vizitkom, nudimo vam više od obične kartice s kontaktima. Omogućavamo vam da svoje kontakte dijelite brzo, jednostavno i ekološki osviješteno, koristeći tehnologiju NFC i QR kodova. Svojom inovativnošću i praktičnošću, Tap to Share postavlja novi standard u poslovnoj komunikaciji.

Naša lokacija u prekrasnom Dubrovniku inspirira nas da budemo kreativni i da težimo najvišim standardima kvalitete. S ponosom promoviramo našu digitalnu vizitku, ne samo kao proizvod, već kao simbol modernog poslovanja i težnje za jednostavnijim, efikasnijim i održivijim načinom komunikacije.

Uzbuđeni smo što možemo biti vaš partner u izgradnji vaše poslovne prisutnosti i olakšavanju vaše komunikacije. Hvala vam što ste odabrali Tap to Share digitalnu vizitku - vaš ključ za uspješne poslovne kontakte!